ნახე საქრთველო
მენიუ 2 დღიანი კულტურულ და ჯიპ-ტურებისთვის ხევსურეთში:
- პური;
- ყველი (სულგუნი და გუდის ყველი);
- ხაჭაპური;
- მოხარშული ქათამი;
- შემწვარი ქათამი;
- შემწვარი თევზი (სკუმბრია და ხეკი);
- ძეხვი (შირნჰოფერი და ნიკორა);
- ლორი;
- მოხარშული კარტოფილი;
- მოხარშული კვერცხი;
- მოხრაკული კომბოსტო ტომატით და ბრინჯით;
- სტაფილოს და კომბოსტოს სალათი მაიონეზით;
- ხილის ასორტი სეზონის შესაბამისად;
- მციროდენი ალკოჰოლიანი სასმელი (1,5 ლიტრი ჭაჭა)
შენიშვნა: შესაძლებელია ძეხვის, ვიჩინის და შემწვარი თევზის სნაცვლოდ ხბოს ხორცის ან ღორის ხორცის სამწვადის არჩევა (1 კაცზე 300-350 გრამი)
სუფრა გაიშლება ბუნებაში ერთჯერადი ჭურჭლის გამოყენებით (თეფში, ჭიქა, ჩანგალი)
...
კითხვის გაგრძელება »